Baby Time Spijkenisse

Woensdagavond 1 november 2017 voor zwangere vrouwen van gemeente Albrandswaard, Barendrecht en Nissewaard 

Na geslaagde edities organiseert SKS Alles Kids weer Baby Time: een zwangerschapsbeurs voor aanstaande ouders. De entree voor deze avond is helemaal gratis! De Baby Time van dit jaar vindt plaats bij kinderdagcentrum de Akkers (kinderdagverblijf Beer Balou, peuterdagopvang Kaboutertjes en buitenschoolse opvang Jungle) Noordakker 4a in Spijkenisse. Maak er samen een gezellige knusse avond uit van. De avond is kleinschalig opgezet, lokale aanbieders uit bovenstaande plaatsen zijn aanwezig op deze avond om een avond van informatie, doen en beleving te bieden.

Welke presentaties kunt u bijwonen?

Tijdens Baby Time is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan presentaties welke zich richten op alles rondom uw zwangerschap. U hoeft zich niet van te voren in te schrijven. Dit kan op de avond zelf.

Presentatie door lactatiekundige
Van 20.15 – 20.45 uur

Lactatiekundige Ria Wiertz geeft in deze informatie bijeenkomst uitleg over haar vak, wat zij voor u kan betekenen tijdens de borstvoeding periode en geeft wat basisinformatie over borstvoeding.

Presentatie Dunstan babytaal
Van 20.45 – 21.15 uur

Alle pasgeboren baby’s maken vijf reflexgeluiden om hun behoeften aan te geven. Anja Roobol van Kraamzorg Another Miracle is gecertificeerd trainer van de Dunstan babytaal en laat u kennismaken met de geluiden en hoe u deze kunt herkennen.

Welke partijen zijn aanwezig?

De volgende partijen zijn aanwezig bij Baby Time:

Another Miracle
Another Miracle is een persoonlijk kraambureau waar uw wensen centraal staan. Naast kraamzorg bieden zij verschillende vormen van massages, workshops en cursussen aan op het gebied van zwangerschap en baby’s.

Baby & Kind coach
Mirre Kastelein geeft pedagogisch advies aan huis. Zij helpt bijvoorbeeld ouders met onrustige baby’s die heel veel huilen en geeft tips en adviezen om de rust terug te brengen in het gezinsleven. Hierin zijn ritme, regelmaat en voorspelbaarheid belangrijke pijlers. Daarnaast geeft ze ook cursussen babymassage en draagdoekconsulten.

Bol & Blij
Bol & Blij is de zwangerschap- en geboortepraktijk op Voorne-Putten. Eigenaresse Sabine Reijerkerk-Tegelaar is gecertificeerd HypnoBirthing® & Shantala Babymassage docent en gespecialiseerd in zwangerschap –en bekkenmassage. U kunt ook bij haar terecht voor verhuur en verkoop van onder andere bevalbaden en yogaballen.

Creatief Zwanger
Een leuke herinnering aan uw zwangerschap? Creatief Zwanger is onderdeel van Creazy66 VOF en specialist op het gebied van BellyPaint en Gipsbuiken.

Crème Vitáal
Crème Vitáal kiest, met respect voor mens en natuur, voor cosmetica gemaakt van natuurlijk hoogwaardige ingrediënten, vrij van dierproeven en overbodige hulpstoffen.

De pedicurepraktijk
De Pedicurepraktijk is gelegen in Spijkenisse Sterrenkwartier en richt zich op diverse vormen van voetverzorging. Ook kunt u bij De Pedicurepraktijk terecht voor het harsen van uw benen, het lakken van de nagels en voor een manicure.

FotoLoes
FotoLoes is aangesloten bij geboortefotografen.com. Zij is gespecialiseerd in geboortefotografie en maakt bijzondere foto’s van het moment van bevalling en daarna. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend informeren.

Fysiotherapie Maasboulevard
Fysiotherapie Maasboulevard is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij bekken en rugklachten tijdens de zwangerschap. Naast behandelkamers beschikken zij ook over een uitgebreide moderne trainingsruimte met een schitterend uitzicht over de Oude Maas.

Geboortehuis Maas
In Geboortehuis Maas kunt u zonder medische indicatie en onder begeleiding van uw eigen vertrouwde verloskundige en ‘persoonlijke’ kraamverzorgende bevallen. Mocht het nodig zijn, dan is medische zorg meteen voorhanden op dezelfde kamer. Ook is het mogelijk om uw kraamdagen in het Geboortehotel Maasstad door te brengen.

Goedkope luiertaarten
Goedkope-luiertaarten.nl biedt leuke en betaalbare kraamcadeaus en babyshowercadeaus waar de ouders écht iets aan hebben.

Hallo Kraamzorg
Hallo Kraamzorg is een jong en energiek kraamcentrum welke professionele én persoonlijke kraamzorg biedt in omgeving Rotterdam.

Hip voor meisjes
De webshop voor hippe kinderkamerdecoratie, een uniek wandplankje of kledingrekje, vrolijke commode mandjes en vele cadeau artikelen.

In2Pictures
Laat u en uw buik door In2Pictures fotografie vastleggen op de gevoelige plaat. De ultieme combinatie van een zwangerschaps- en newbornreportage zorgt ervoor dat u niets mist van deze bijzondere periode.

Inge en Evi’s schuurtje
Zij maken unieke speenkoorden, bijtringen, kraamcadeautjes en maken kraambedankjes. Benieuwd wat ze nog meer hebben?

Ipse de Bruggen
Ipse de Bruggen biedt zorg voor verstandelijk & meervoudig gehandicapten in regio Zuid-Holland. Zij ondersteunen cliënten om zo zelfstandig mogelijk te leven.

Joli Petit
Joli Petit maakt de mooiste schilderijen voor de babykamer van uw kindje. Benieuwd naar haar creatieve uitspattingen? Loop dan zeker even langs haar stand.

Jorbeau
Jorbeau verkoopt verschillende merken babykleding, slofjes, sokken en schoenen. Ook voor originele tekstrompertjes en andere kraamcadeaus bent u hier aan het juiste adres.

KiKa
De Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) werft fonden voor onderzoek naar kinderkanker. Door de verkoop van verschillende producten zoals de welbekende KiKa-beren zamelen ze geld in om de strijd tegen kinderkanker aan te gaan.

Kraamcentrum DAT
Kraamcentrum DAT bestaat inmiddels 20 jaar en is actief op allerlei vlakken binnen de gezondheidszorg. Door het aanbieden van zorg van de hoogste kwaliteit en één vaste kraamverzorgende bieden zij u een onvergetelijke kraamperiode. Zij zijn actief in regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Kraamzorg de Eilanden

Geen mens is hetzelfde. Jij niet. Je partner niet. En dus ook: jullie kindje niet. Dat betekent dat ook kraamzorg voor iedereen anders kan zijn. Dat weet Kraamzorg de Eilanden als geen ander. Want al 70 jaar helpen zij jonge ouders hun kindje de beste start te geven die u zichzelf maar kunt wensen. Op de manier die bij u past.

Little Relax
Een relaxt begin voor een mooie toekomst? Little Relax biedt verschillende cursussen voor u en uw baby. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cursus baby massage of yoga?

Lullaby Ladies

Puur Elisa is een zwangerschapskoor in Rotterdam. Samen met andere andere zwangeren de nieuwste popliedjes zingen. Een bijzondere ervaring!

Moeders voor Moeders
Moeders voor Moeders zamelt urine in van pril zwangere vrouwen in Nederland om stellen met vruchtbaarheidsproblemen te behandelen.

Nova Vie
De kledingwinkel voor alle zwangere vrouwen op Voorne-Putten die zich specifiek richt op zwangerschap- en babykleding. Daarnaast bieden ze meerdere speciale diensten aan gericht op de zwangere- of net bevallen vrouw.

 

R-brush atelier
R-brush atelier is gespecialiseerd in het maken van airbrush muurschilderingen. Een leuke toevoeging voor uw babykamer!

Van Doek tot Dragen

Paulette is draagconsulent en organiseert verschillende workshop waarin zij de belangrijkste knoop- en draagwijze behandelt. Ook voor draagdoeken kunt u terecht op haar website.

Rivierabad
Het Rivierabad leert zwangeren tijdens ‘Aqua9maanden’ op een veilige manier in conditie te blijven. Naast licht conditionele oefeningen leert u diverse ademhaling- en ontspanningstechnieken. De ideale combinatie om fit en gezond te blijven tijdens de zwangerschap.

Siliwoods
SiliWoods (voorheen Wanssie) maakt veilige en verantwoorde zintuig speeltjes en accessoires voor baby’s, dreumesen en peuters.

Verloskundigepraktijk De Linde
Verloskundigepraktijk De Linde begeleidt al 25 jaar aanstaande ouders tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Zij bieden een compleet pakket van zorg en als enige praktijk in de regio ook Centering Pregnancy (zwangerschapszorg in groepsvorm).

Villa Pluis
Villa Pluis maakt de allerleukste geboortekaartjes. Van kant-en-klaar tot unieke geboortekaartjes: alles is mogelijk! Door persoonlijke contact en de samenwerking met de lokale drukker staan zij bekend om de snelle en goede service.

Voor mama & baby
‘Voor mama & baby’ in Zuidland verkoopt zo goed als nieuwe positiekleding en babykleding van merken als Noppies, Mamalicious, Z8 en Dirkje. Ook kunt u hier terecht voor mooie kraamcadeaus en luiertaarten!

Wood Yubi
Op zoek naar een uniek geboortekaartje? Loop dan zeker even langs de kraam van Wood Yubi. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van exclusieve, houten 3D-geboortekaartjes.

Wij zijn nog volop in gesprek met andere partijen ..

Schrijf u snel in via de knop ‘inschrijfformulier Baby Time’ aan de rechterkant.

Like ons button.