Alles Kids Club (4-12 jr)

Wij bieden meer…

Opvang bij SKS Alles Kids betekent voor kinderen van 4-12 jaar ook een gratis lidmaatschap van onze unieke Alles Kids Club. Op al onze bso locaties bieden we dagelijks gevarieerde activiteiten aan voor verschillende leeftijdsgroepen. Er is elke dag iets te doen. U ontvangt 6 keer per jaar ons activiteitenmagazine per mail, zodat uw kind altijd weet wat er te beleven is!

Tijdens een creatieve, technische of sportieve activiteit leren kinderen spelenderwijs en staat plezier altijd voorop! Een kind kan zich bij de club motorisch, cognitief en sociaal ontwikkelen omdat de club werkt vanuit een specifieke visie.

Lid zijn van onze club zorgt voor saamhorigheid en een uitstekend sociaal klimaat om in op te groeien!

Onze visie op activiteiten

De club werkt met gediplomeerde vakkrachten. Zij betrekken kinderen actief bij het bedenken en uitvoeren van activiteiten. Zo leren kinderen ook scheidsrechter of coach van een team te zijn. Naast deze sociale doelen streeft de club er ook naar om kinderen kennis te laten maken met unieke sporten zoals boogschieten en ultimate frisbee of bijvoorbeeld creatieve activiteiten als toneel en muziek maken.

De club zorgt voor een omgeving waarin het kind zelfstandig kan ontdekken en leren. Plezier staat voorop en elk kind kan succesvol zijn tijdens de activiteiten. Kinderen zijn vrij om te ontdekken wat ze al kunnen of nog moeten oefenen. De club volgt trends en het aanbod wordt afgestemd op de behoeften van de kinderen.

In onze club verleggen wij grenzen en wordt de creativiteit gestimuleerd zodat elk kind een topdag heeft!

De Alles Kids Club, een club die je als kind niet wilt missen!

Voorbeelden activiteiten van de Alles Kids Club (4-12 jaar)

Boogschieten Dance Battle (danswedstrijd voor alle bso’s)
Wandklimmen Speurtochten
Free Running Hutten bouwen
Tennisles Kleding ontwerpen
Judoles Kookworkshops
Survival Reken workshop
Tuinieren Huiswerkbegeleiding
Hip Hop Muziek maken
Gitaarles Zwemles voor A, B en C diploma
Verhalen schrijven Voetbaltoernooi met alle bso’s
Dieren verzorgen Zelfverdediging