Peuterdagopvang (pdo)

Onze peuterdagopvang locaties zijn geschikt voor kinderen van 2-4 jaar en zijn te vinden in diverse wijken in Spijkenisse. Bij de pdo’s staat spelend leren centraal. Een goede voorbereiding op de basisschool is ons uitgangspunt. Wij werken nauw samen met alle basisscholen en de gemeente. Door de rijksregeling ”Voor- en Vroegschoolse Educatie” (VVE) kunnen een aantal kinderen gratis twee extra dagdelen spelen op onze peuterdagopvang.

Er wordt gewerkt in kleine groepen en de kinderen worden begeleid door professionele pedagogisch medewerkers. Deze vorm van kinderopvang valt onder de Wet Kinderopvang waardoor u een bijdrage van de Belastingdienst kunt aanvragen als u studeert en/of werkt. Bent u benieuwd wat peuterdagopvang kost? Vul dan de rekentool in op de pagina Tarieven.

Wat ouders enorm waarderen, is dat wij de taalontwikkeling en de motorische en sociale vaardigheden van de jonge kinderen actief stimuleren. Ook zijn ouders blij met de persoonlijke hulp van onze pedagoog, die advies geeft op het gebied van opvoeding, gedrag en ontwikkeling.