Tussen de middag opvang (tmo)

Op basisscholen in Nootdorp, Spijkenisse, Rhoon en Poortugaal verzorgt SKS Alles Kids de tussen de middag opvang. Dit betekent dat de kinderen gezellig samen lunchen, onder professionele begeleiding van onze medewerkers en vrijwilligers. Natuurlijk is er ruim de tijd voor een heerlijke en uitgebreide gezonde lunch met vers brood, beleg, fruit en drinken. Maar ook kan uw kind – als hij of zij hier zin in heeft – elke dag meedoen aan een activiteit onder begeleiding van onze medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld een spel zijn of een workshop boogschieten. De medewerkers zorgen dat de pauze een leuk en relaxt moment wordt.

Soorten tmo

Wij bieden 2 soorten tussen de middag opvang aan. Bij de eerste variant neemt uw kind zelf zijn/haar lunch mee en zorgen wij alleen voor de pedagogische begeleiding door onze medewerkers. Bij de tweede variant zorgen wij zowel voor de begeleiding als voor een gezonde en gevarieerde lunch. De basisschool van uw kind bepaalt welke soort tmo zij bij ons willen afnemen. De tarieven die horen bij de 2 soorten tmo vindt u op de pagina Tarieven.

Scholen waar wij tmo verzorgen

Nootdorp
– Sint Jozefschool

Spijkenisse
– CBS Het Baken
– CBS De Bron
– CBS De Duif
– OBS Jan Campert
– KBS De Klinker
– CBS Marimba Eikenlaan
– CBS De Rank Lisstraat
– CBS De Rank Oranjelaan
– OBS De Veenvlinder
– OBS Vuurvogel
– OBS De Piramide Groenewoud
– KBS Mgr. Bekkersschool

Rhoon
– KBS De Grote Reis
– PCB Julianaschool
– PCS Julianaschool Sportlaan

Poortugaal
– OBS Valckesteyn

Wilt u uw kind opgeven voor de tussen de middag opvang of een strippenkaart aanschaffen? Dit kan via onderstaand formulier.

Schrijf uw kind hier in