Flexibele vrijwilligers voor tmo

SKS Alles Kids is per direct op zoek naar:

FLEXIBELE VRIJWILLIGERS m/v

Profiel
Voor onze tussen-de-middagopvang (tmo) zoeken wij ouders/verzorgers, opa’s/oma’s of andere geïnteresseerden die op flexibele basis als vrijwilliger willen werken op één van de tmo-locaties in Spijkenisse, Barendrecht, Poortugaal of Nootdorp. Het gaat niet om een vaste locatie. U wordt gebeld met de vraag of u kunt invallen als er een vrijwilliger ziek of vrij is. U wordt dus een soort van invalkracht en bent onmisbaar voor ons!

Wij bieden de kinderen tussen de middag een plek om hun lunch te eten en geven hen de ruimte om even te ontspannen. Na afloop van de lunch zorgen we er met elkaar voor dat de ruimte er weer netjes uitziet, begeleiden wij de kinderen waar nodig bij hun spel en houden wij toezicht tijdens het buitenspelen.

Wat bieden wij?
SKS Alles Kids bestaat al meer dan 40 jaar en heeft ongeveer 30 locaties, verspreid over Spijkenisse, Nootdorp, Den Haag, Poortugaal en Barendrecht. Er wordt hard, met passie en met veel plezier gewerkt. Wij zijn een actieve en veelzijdige organisatie en plezier staat voorop!

Wij bieden meer dan opvang alleen. Dit uit zich onder andere in de veel en verschillende activiteiten die wij organiseren, veel aandacht voor taalontwikkeling en de vele extra’s voor ouders zoals gratis workshops en een pedagoog voor persoonlijk opvoedadvies.

Wij vragen

  • Een verklaring omtrent gedrag (VOG). Hiermee geeft de gemeente aan ons als kinderopvang aan, dat u geschikt bent om te werken met kinderen. De aanvraag voor deze verklaring verloopt digitaal via ons. De kosten hiervan worden door ons vergoed.
  • Flexibele inzetbaarheid op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag tussen 11.30 en 13.30 uur.
  • Affiniteit om met kinderen te werken.
  • Een ruime beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
Als vrijwilliger ontvangt u een vergoeding van € 9,- per keer. De vergoeding wordt per maand uitbetaald. Wanneer u helpt bij de tmo, eet uw kind die dag gratis mee.

Aanmelden?
Heeft u interesse of vragen neemt u dan contact op met onze tmo coördinator, Anja de Vries via de mail: anja@sksalleskids.nl of via telefoonnummer 06 51 02 36 36.