Gratis activiteiten in september en oktober

Alle kinderen die bij SKS Alles Kids worden opgevangen genieten van een spetterend aanbod van activiteiten, het hele jaar door. Maar ook kinderen die niet op de opvang zitten, kunnen nu kennis maken met de activiteiten van de Alles Kids Club! SKS Alles Kids gaat ‘on tour’. Dat houdt in dat de vakkrachten van de Alles Kids Club bij u in de buurt activiteiten aanbieden!

SKS Alles Kids on tour biedt regelmatig gratis proeflessen aan, waarna uw kind eventueel een betaalde serie activiteiten of lessen kan gaan volgen. Kijk hieronder voor het aanbod van de aankomende periode. Aanmelden kan via alleskidsclub@sksalleskids.nl. Vermeld bij uw aanmelding de naam van de activiteit, datum en naam + leeftijd van uw kind(eren).

In september en oktober staan onderstaande activiteiten op het programma.

Workshop ‘Kruip FUN!’ (1 – 2 jaar)
Kinderen van 1 en 2 jaar worden uitgedaagd binnen verschillende parcours. Er worden doelen gesteld zoals het pakken van een bal of pittenzakje. Ook bewegen de kinderen over heuvels en obstakels heen.

Spijkenisse
Locatie: KDV Cosykids, Frambozengaard 51 in Spijkenisse
Donderdag 20 september van 11:00-11:30 uur

Nootdorp
Locatie: KDV De Globetrotters, Gildeweg 23 in Nootdorp
Vrijdag 5 oktober van 10:00 – 10:30 uur

Workshop ‘Peutergym’ (2,5 – 4 jaar)
Wij nodigen uw kind uit om onder begeleiding van een vakdocent met andere kinderen te gymmen. Rollen, springen, samen spelen en ontdekken staan centraal in onze lessen. Wilt u ook eens gratis kennis maken met peutergym van SKS Alles Kids? Geef uw peuter dan snel op!

Nootdorp
Locatie: KDV De Globetrotters, Gildeweg 23 in Nootdorp
Maandag 1 oktober van 10:30 – 11:15 uur

Mini-Apenkooi en Apen avontuur
Onder begeleiding van meerdere gymleraren kunnen kinderen klimmen, klauteren, en springen tijdens de activiteit ‘Apenkooi’. De gymzaal staat op vol met uitdagende materialen waar zij overheen, onderdoor of doorheen kunnen.

Mini-Apenkooi (4-6 jaar)
Locatie: Gymzaal de Sleutel, Eikenlaan 88F in Spijkenisse
Vrijdag 26 oktober (herfstvakantie) van 10:30 – 12:00 uur en 13:00 – 14:30 uur

Apen avontuur (4-6 jaar)
Locatie: Sporthal ‘s-Gravenhout, Poort 8 in Nootdorp
Woensdag 24 oktober (herfstvakantie) van 15:00 – 16:30 uur

Aanmelden kan via dit formulier.