mini-kids-club

Gratis activiteiten januari en februari

Alle kinderen die bij SKS Alles Kids worden opgevangen genieten van een spetterend aanbod van activiteiten, het hele jaar door. Maar ook kinderen die niet op de opvang zitten, kunnen nu kennis maken met de activiteiten van de Alles Kids Club! SKS Alles Kids gaat ‘on tour’. Dat houdt in dat de vakkrachten van de Alles Kids Club bij u in de buurt activiteiten aanbieden!

SKS Alles Kids on tour biedt regelmatig gratis proeflessen aan, waarna uw kind eventueel een betaalde serie activiteiten of lessen kan gaan volgen. Kijk hieronder voor het aanbod van de aankomende periode. Aanmelden kan via alleskidsclub@sksalleskids.nl. Vermeld bij uw aanmelding de naam van de activiteit, datum en naam + leeftijd van uw kind(eren).

In januari en februari staan onderstaande activiteiten op het programma.

Verhalengym (2-4 jaar)
Verhalengym is samen met uw kind op avontuur gaan in zijn/haar fantasie. Samen met themaknuffel Panda beleeft uw peuter het boek in het echt. Via een parcours worden kinderen uitgedaagd om het boek samen te beleven.

Locatie: De Globetrotters, Gildeweg 23 in Nootdorp
Dinsdag 29 januari van 10:30-11:15 uur
Vrijdag 1 februari van 11:00-11:45 uur

Workshop ‘Kruip FUN!’ (1 – 2,5 jaar)
Kruipfun is bedoeld voor de kinderen van 1-2,5 jaar die worden uitgedaagd met verschillende materialen. Er worden doelen gesteld zoals het pakken of gooien van een bal, kruipen door de tunnel, het benoemen van de kleuren en het lopen of springen in de hoepels. Hiermee stimuleren we voornamelijk de motorische ontwikkeling maar ook de taalontwikkeling komt volop aan bod. Kruipfun is een opstap naar beweegkanjer.

Nootdorp
Locatie: De Globetrotters, Gildeweg 23 in Nootdorp
Dinsdag 5 februari van 10:30-11:00 uur

Spijkenisse
Locatie: Beer Balou, Noordakker 4a in Spijkenisse
Woensdag 6 februari van 11:00-11:30 uur

Workshop ‘Peutergym’ (2,5 – 4 jaar)
Wij nodigen uw kind uit om onder begeleiding van een vakdocent met andere kinderen te gymmen. Rollen, springen, samen spelen en ontdekken staan centraal in onze lessen. Wilt u ook eens gratis kennis maken met peutergym van SKS Alles Kids? Geef uw peuter dan snel op!

Spijkenisse
Locatie: Beer Balou, Noordakker 4a in Spijkenisse
Maandag 18 februari van 10:00-10:45 uur

Aanmelden kan via dit formulier.