Kinderfysiotherapeut bij KDV Globetrotters in Nootdorp

Gratis consult bij kinderfysiotherapeut in september!

Heeft u vragen over de motorische ontwikkeling van uw kind? Heeft u het idee dat uw kind moeite heeft om mee te komen met zijn of haar leeftijdsgenootjes? Beweegt uw kind zich nog niet of anders voort? Of heeft uw kind pijn in spieren en/of gewrichten en bent u benieuwd of een behandeling wenselijk is?

U kunt nu gratis terecht bij een inloopspreekuur bij Medisch Training Centrum (MTC) Ypenburg. Zij behandelen kinderen van 0 tot 18 jaar met een probleem en/of achterstand in de motorische ontwikkeling. Soms bestaat de behandeling alleen uit een paar tips en adviezen, maar soms is het nodig om een behandeltraject te starten. Wellicht kan de fysiotherapeute tijdens het spreekuur direct al wat tips geven om u verder te helpen! Wanneer nodig, is het ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen voor een vrijblijvende langere intake en meer onderzoek.

Waar en wanneer?
U kunt terecht op donderdag 27 september van 17.00-18.00 uur in het gebouw van kinderopvang De Globetrotters van SKS Alles Kids aan de Gildeweg 23 in Nootdorp, vlakbij het Van der Valk Hotel. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon aanbellen bij De Globetrotters (bel groep Duikertjes).

Andere data:

  • Donderdag 25 oktober van 17.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 29 november van 17.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 20 december van 17.00 – 18.00 uur

Kinderfysiotherapeut bij KDV Globetrotters in Nootdorp