Gratis les ‘Kom op voor jezelf’ (7-12 jaar)

Kan uw kind voor zichzelf opkomen? In onze huidige maatschappij wordt het steeds belangrijker dat uw kind weerbaar is en zichzelf kan redden in bepaalde situaties. In april organiseren wij de gratis weerbaarheidstraining ‘Kom op voor jezelf’. Kinderen van de buitenschoolse opvang krijgen deze training onder opvangtijd aangeboden in de maand tegen het pesten in april. Er is nu ook een mogelijkheid voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die geen buitenschoolse opvang hebben bij kinderopvang SKS Alles Kids om deel te nemen aan deze weerbaarheidstraining.

In de training ‘Kom op voor jezelf’ spelen kinderen rollenspellen, zoals die van pester en slachtoffer, oefenen zij verschillende technieken uit judo, jiu-jitsu en karate en leren ze over respect voor jezelf en elkaar. De training staat onder leiding van vakkrachten van de Alles Kids Club.

In de één uur durende training kunnen niet alle onderwerpen volledig worden behandeld, maar maakt uw kind wel kennis met het weerbaar worden. Onze vakkracht kan daarnaast altijd het advies geven, na aanleiding van de les, of een weerbaarheidstraining nut heeft voor uw kind. U krijgt antwoord op vragen zoals, hoe reageert uw kind wanneer het wordt vastgepakt of hoe gaat uw kind om met dreigende situaties?

De gedane ervaring in de les kan door uw kind ook thuis nog worden beoefend, bijvoorbeeld samen met uzelf. Er worden twee data voor deze training aangeboden.

Nissewaard

Woensdag 10 april 2019

Locatie: BSO Happy Kids, Eikenlaan 88f Spijkenisse

Tijd: Start 14:00 uur

Nootdorp

Woensdag 17 april 2019

Locatie De Globetrotters, Gildeweg 23 Nootdorp

Tijd: Start 14:00 uur

De training duurt minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur, afhankelijk van de groepsgrootte en het niveau van de kinderen.

Wilt u uw kind opgeven voor de weerbaarheidstraining ‘Kom op voor jezelf’? Mail de naam, leeftijd van uw kind(eren) en de datum waarvoor u wilt inschrijven naar alleskidsclub@sksalleskids.nl. U bent van harte welkom om te blijven kijken bij de training.