Gratis ontdekken in de voorjaarsvakantie!

Inmiddels zijn de twee groepen van Het Ontdek Lab in Spijkenisse al vol. Wij kunnen u en uw kind(eren) nog wel een plekje aanbieden in Nootdorp. Verder is er een wachtlijst en kunt u zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar alleskidsclub@sksalleskids.nl. Alleen wanneer er kinderen zijn die zich afmelden, wordt de volgende van de wachtlijst opgeroepen.

Zit uw kind op de buitenschoolse opvang bij SKS Alles Kids? Dan heeft uw kind altijd plek bij Het Ontdek Lab. Vraag op uw locatie naar de juiste datum. 

Inmiddels is Het Ontdek Lab niet meer weg te denken uit het activiteitenaanbod van de Alles Kids Club. Speciaal voor kinderen die nog geen opvang genieten bieden wij ook een gratis Ontdek Lab kennismakingsmoment aan.

Wat is Het Ontdek Lab?

In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen uit Nootdorp en Spijkenisse van 2 tot 12 jaar deelnemen aan veilige, wetenschappelijke experimenten en activiteiten zoals ‘Caleidoscoop maken’, ‘Elektrisch slijm’, ‘Ballenkanon maken’ en ‘Wetenschappelijke weetjes’. Alle deelnemers krijgen ook Het Ontdek DOE-boek met spannende speurtochten, weetjes en nog veel meer. Zo kunnen ze ook thuis aan de slag. Voorgaande edities waren een enorm succes. Uiteraard weer onder begeleiding van onze speciaal opgeleide medewerkers. Het wordt een avontuurlijke en leerzame middag.

Het Peuter Ontdek Lab

Tijdens deze editie is Het Ontdek Lab er ook speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Samen met uw kind kunt u diverse proeven doen. Wij verwachten dat u uw peuter zelf begeleidt op deze bezoeken.

Nootdorp
Locatie: BSO De Globetrotters, Gildeweg 23, Nootdorp
Datum: dinsdag 26 februari van 15:00 – 17:00 uur

Spijkenisse
Locatie: Trombonestraat 1, Spijkenisse
Datum: vrijdag 1 maart van 10:00-12:00 uur (VOL) & 12:30-14:30 uur (VOL)

Let op: deelname is gratis maar inschrijving is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf uw kind snel in! Via dit formulier kunt u uw kind opgeven. Het Ontdek Lab wordt op andere dagen in de vakantie aan de kinderen van onze opvang aangeboden. Welke data dit zijn kunt u nakijken in het speciale activiteitenmagazine dat u per mail is toegezonden en het hangt ook op de locaties.

Bovenstaande data zijn uitsluitend voor kinderen die geen opvang afnemen bij SKS Alles Kids.