mama-cafe-spijkenisse

Gratis speelochtend voor kinderen 0-4 jaar op 23 oktober!

In het Mama Café van dinsdag 23 oktober kunt u terecht bij een leuke gratis speelochtend voor jonge kinderen, waarbij kinderen deze keer door ons worden uitgenodigd om te kruipen en de iets oudere kinderen kunnen meedoen aan peuterdans van KidsAbilities. Ook kunt u terecht met vragen over kinderopvang. Het start om 10.00 uur. Uiteraard staat ook de koffie en thee weer klaar.

Wat kunt u verwachten tijdens het Mama Café?

Een relaxte omgeving waar u – samen met andere moeders en kinderen – vrijblijvend kunt genieten van een leuke ochtend. Uw kind(eren) kunnen meespelen met:
1. Peuterdans van Ilse Westdijk (KidsAbilities) neemt peuters van 2-4 jaar mee in een magisch dansverhaal, waarbij wordt ingespeeld op de belevingswereld van kinderen. Door middel van thema’s, sprookjes, prentenboeken en verhalen worden de kinderen ondergedompeld in een les vol plezier, muziekdans, beweging en fantasie. Peuterdans is meer dan dans alleen De lessen leveren op een plezierige manier een bijdrage aan de rekenontwikkeling, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling van peuters.
2. Kruipfun van SKS Alles Kids begeleidt uw kinderen van 0-2 jaar, zij kunnen lekker kruipen over en onder speelmaterialen. Voelen aan de verschillende materialen om te ontdekken en grenzen verleggen door dingen te proberen.

3. Informatie opvang: Deborah van SKS Alles Kids is aanwezig als u vragen heeft of informatie wilt over kinderopvang.
De speelochtend wordt van 10.00-12.00 uur gehouden op de bovenste verdieping in de bibliotheek in Spijkenisse. De entree is gratis. Komt u ook?

mama-cafe-spijkenisse