Zoekt u kinderopvang in Albrandswaard?

Uw kind met een glimlach naar ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in Albrandswaard?

Het kan bij SKS Alles Kids.

Actieve en veelzijdige opvang

Wij zijn een actieve kinderopvang in Albrandswaard voor kinderen van 0-12 jaar en bieden graag meer dan opvang aan u en uw kind. Bijvoorbeeld door onze vele en verschillende activiteiten die dagelijks worden aangeboden door onze vakkrachten en de Alles Kids Club. Ook voor u als ouder bieden we leuke extra’s zoals de gratis workshops EHBO, voeding en cyberpesten. Komt u ook eens kennismaken?

Lees meer over SKS Alles Kids

Spelenderwijs leren

Weliswaar staat plezier voorop, maar uw kind ontwikkelt zich bij ons spelenderwijs op gebied van taal-, creatieve- en sociale vaardigheden. Elke dag weer, met behulp van leuke thema’s binnen de Voor- en Vroegschoolse Educatie programma’s (VVE). Dit maakt de overgang naar de basisschool veel makkelijker.

Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang van 4 jaar en ouder, bieden wij een breed aanbod op gebied van sport, cultuur, natuur en creativiteit. Ook hier werken wij met aansprekende thema’s zoals ‘Zeg nee tegen pesten’, ‘Gezond leven’, ‘Party’ of ‘Eten in een restaurant’. De kinderen koken en serveren dan een maaltijd aan u en eventuele andere familieleden zoals opa/oma.

IMG_0950
IMG_0893
IMG_0893
IMG_0919
IMG_0906
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Kinderopvang in Albrandswaard

Op deze prachtige, moderne, ruime en in het groen gelegen locatie kunnen kinderen van 0-12 jaar terecht. Ouders beschrijven deze locatie als de leukste, mooiste en ruimste in de buurt!

In Albrandswaard bieden we twee soorten opvang, namelijk het kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar en daarna kunnen zij doorstromen naar onze buitenschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar.

Kinderdagverblijf Polderpioniers

Buitenschoolse opvang Polderpioniers

Benieuwd naar onze locaties in Albrandswaard? Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding of schrijf hier uw kind(eren) direct in.