Zoekt u kinderopvang in Barendrecht?

Uw kind met een glimlach naar ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in Barendrecht?

Het kan bij SKS Alles Kids.

Actieve en veelzijdige opvang

Wij zijn een actieve opvang voor kinderen van 0-12 jaar en bieden graag meer dan opvang aan u en uw kind. Bijvoorbeeld door onze vele en verschillende activiteiten die dagelijks worden aangeboden door onze vakkrachten en de Alles Kids Club. Ook voor u als ouder bieden we leuke extra’s zoals de gratis workshops EHBO, voeding en cyberpesten. Komt u ook eens kennismaken?

Lees meer over SKS Alles Kids

Spelenderwijs leren

Weliswaar staat plezier voorop, maar uw kind ontwikkelt zich bij ons spelenderwijs op gebied van taal-, creatieve- en sociale vaardigheden. Elke dag weer, met behulp van leuke thema’s binnen de Voor- en Vroegschoolse Educatie programma’s (VVE). Dit maakt de overgang naar de basisschool veel makkelijker.

Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang van 4 jaar en ouder, bieden wij een breed aanbod op gebied van sport, cultuur, natuur en creativiteit. Ook hier werken wij met aansprekende thema’s zoals ‘Zeg nee tegen pesten’, ‘Gezond leven’, ‘Party’ of ‘Eten in een restaurant’. De kinderen koken en serveren dan een maaltijd aan u en eventuele andere familieleden zoals opa/oma.

IMG_5637
Bonbon Boerderij iets zonniger vooraangezicht
IMG_9743
Boogschieten
IMG_4443
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Kinderopvang in Barendrecht

Onze locatie in Barendrecht is gevestigd in een oude boerderij en centraal gelegen in een mooie woonwijk in Barendrecht. De kinderen kunnen zich binnen vermaken en buiten in de grote, groene tuin.

Ook zijn er diverse boerderijdieren aanwezig. Er zijn verschillende ruimtes waar kinderen van alles kunnen beleven waaronder een atelier, loungeruimte en mogelijkheid om te koken. De locatie ligt op een rustige zonnige plek en is erg geliefd bij ouders en kinderen. Wij halen kinderen op van alle scholen uit de buurt.

In Barendrecht bieden we twee soorten opvang, namelijk het kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar en daarna kunnen zij doorstromen naar onze buitenschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar.

Kinderdagverblijf in Barendrecht

Buitenschoolse opvang in Barendrecht

Benieuwd naar onze locatie in Barendrecht? Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding of schrijf hier uw kind(eren) direct in.