Zoekt u kinderopvang in Nootdorp of Den Haag?

Uw kind met een glimlach naar ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in Nootdorp en Den Haag?

Het kan bij SKS Alles Kids.

Actieve en veelzijdige opvang

Wij zijn een actieve opvang voor kinderen van 0-12 jaar en bieden graag meer dan opvang aan u en uw kind. Bijvoorbeeld door onze vele en verschillende activiteiten die dagelijks worden aangeboden door onze vakkrachten en de Alles Kids Club. Ook voor u als ouder bieden we leuke extra’s zoals de gratis workshops EHBO, voeding en cyberpesten. Komt u ook eens kennismaken?

Lees meer over SKS Alles Kids

Spelenderwijs leren

Weliswaar staat plezier voorop, maar uw kind ontwikkelt zich bij ons spelenderwijs op gebied van taal-, creatieve- en sociale vaardigheden. Elke dag weer, met behulp van leuke thema’s binnen de Voor- en Vroegschoolse Educatie programma’s (VVE). Dit maakt de overgang naar de basisschool veel makkelijker.

Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang van 4 jaar en ouder, bieden wij een breed aanbod op gebied van sport, cultuur, natuur en creativiteit. Ook hier werken wij met aansprekende thema’s zoals ‘Zeg nee tegen pesten’, ‘Gezond leven’, ‘Party’ of ‘Eten in een restaurant’. De kinderen koken en serveren dan een maaltijd aan u en eventuele andere familieleden zoals opa/oma.

Gezonde voeding staat centraal

Bij onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties krijgen kinderen meerdere malen per dag, naast vers fruit, ook heerlijke verse groenten en groentesappen aangeboden. Dit is uniek in Nootdorp! De kinderen leren op jonge leeftijd spelenderwijs proeven, smaken herkennen en bewuste keuzes te maken. En de kinderen vinden het lekker! Het blijkt dat kinderen veelal later veel meer groenten lekker vinden en dit meer eten. In combinatie met het voedingsbeleid zorgen wij ervoor dat kinderen genoeg gezonde keuzes hebben.

Zij en vooraangezicht De Globetrotters
Zij en vooraangezicht De Globetrotters
Groenten en fruit bij De Globetrotters
IMG_4443
hal en trap De Globetrotters
bovengang De Globetrotters
begane grond mollen De Globetrotters
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Kinderopvang in Nootdorp

In Nootdorp bieden we twee soorten opvang, namelijk het kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar en daarna kunnen zij doorstromen naar onze buitenschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar.

Kinderdagverblijf De Globetrotters

Buitenschoolse opvang De Globetrotters

Kinderopvang in Den Haag

Bij deze sportieve buitenschoolse opvang in Den Haag worden er voor de kinderen wekelijks verschillende sportieve workshops georganiseerd. Van hockey tot atletiek. Onder begeleiding van de vakkrachten leren kinderen de disciplines van verschillende sporten. Deze opvang kan ook gecombineerd worden met De Globetrotters.

Buitenschoolse opvang Sport Leidschenveen

Benieuwd naar onze locaties in Nootdorp en Den Haag? Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding of schrijf hier uw kind(eren) direct in.