escape-kinderfeestje-thema-halloween

Kom in oktober Halloween Escapen bij Escape Kinderfeestje

Adventures4you, onderdeel van SKS Alles Kids, opent begin oktober in Spijkenisse een Escape Room voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Hiermee bieden wij een uniek kinderfeestje voor uw zoon of dochter. Ook kunnen de kinderen met een groep vrienden de uitdaging aangaan.

Escape Kinderfeestje (6 t/m 12 jaar) is uniek omdat er gekozen kan worden uit meerdere Escape thema’s U kunt meerdere keren per jaar een uitje bij ons boeken, zonder dat de kinderen dezelfde opdrachten krijgen. Hoe leuk is dat!

Halloween Escape 2017
Als speciale openingsactie presenteren wij de Halloween Escape Room. Deze is te boeken op maandag t/m zaterdag van 16 tot 28 oktober 2017. Bij elke boeking zorgen onze vakkrachten ervoor dat de Escape Room wordt aangepast op de leeftijd van de deelnemers. Van te voren vragen zij aan u waar de groep behoefte aan heeft. Houden ze van een beetje eng, zijn ze op zoek naar een angstaanjagende ervaring of juist niet te spannend? Bij Adventures4you kan het allemaal.

Samen met hun vrienden hebben de kinderen maximaal 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit deze Halloween kamer. Lukt het ze om binnen de tijd het raadsel op te lossen?

Direct reserveren of meer weten over Escape Kinderfeestje? Ga naar www.escape-kinderfeestje.nl.

kinder-escape-escape-room-spijkenisse-kinderfeestjes