KDV Dikkie Dik

 

Dikkie Dik is gevestigd op de eerste etage van de school De Sleutel en vangt kinderen op in 6 groepen: 2 groepen met kinderen van 0-3 jaar, 2 verticale groepen met kinderen van 0-4 jaar en 2 groepen met peuters.

Dikkie Dik ligt midden in de wijk Groenewoud en is zowel met het openbaar vervoer (metro op loopafstand) als de auto goed te bereiken.

Dikkie Dik is gevestigd in een modern en ruim gebouw, samen met een peuterdagopvang en buitenschoolse opvang. In het gebouw zijn drie scholen. De locatie heeft een ruime speelhal, grote groepslokalen met diverse speelmogelijkheden en een dakterras met glijbaan en een schommel. Naast de activiteiten die wij op ieder kinderdagverblijf organiseren, vinden er op Dikkie Dik ook regelmatig activiteiten plaats die wij in samenwerking met De Sleutel organiseren. Het kinderdagverblijf heeft een groot dakterras waar kinderen van 0 tot 4 jaar ontwikkelingsgerichte spelletjes kunnen doen.

Vroege opvang + ontbijt

Op deze locatie is het mogelijk om opvang op maat af te nemen: opvang die start en eindigt op de door u gewenste tijden. Als uw opvangbehoefte niet door één van onze pakketten kan worden vervult, dan biedt opvang op maat u uitkomst. Heeft u ‘s ochtends net dat uurtje extra nodig omdat u vroege werktijden hebt? Met verlengde opvang vanaf 06.00 uur bieden wij u de mogelijkheid om meer rust te creëren in de ochtend! Deze opvang wordt vooralsnog alleen aangeboden op onze locaties in De Sleutel in Spijkenisse (KDV Dikkie Dik en VSO Happy Kids).

Heeft u interesse in opvang vanaf een vroeg tijdstip? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u volledig vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten. Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op. Of bel naar 0181 61 35 20.

Vrijblijvende informatie kinderdagverblijf Dikkie Dik

In het pedagogisch werkplan KDV Dikkie Dik leest u hoe wij ons pedagogisch beleid toepassen op deze locatie.

U kunt een rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven.

Eikenlaan 88F3203 BMSpijkenisse (Groenewoud)0181 - 61 35 20LRK: 146133845
 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Kinderdagverblijven (kdv)07:00 - 18:3007:00 - 18:3007:00 - 18:3007:00 - 18:3007:00 - 18:30

Wilt u uw kind eerder brengen of later ophalen? Bel Klantrelaties, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

De zorg voor uw kinderen deelt u met ons. Wij vinden het belangrijk om u als ouder intensief bij onze opvang te betrekken en informatie uit te wisselen. Wij zijn blij met actieve ouders die willen deelnemen in de oudercommissies van onze locaties. Zij denken mee over de ontwikkelingen van de locatie en adviseren ons over nieuwe mogelijkheden of verbeteringen.

Een oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van een locatie en heeft een aantal keer per jaar overleg met de locatiemanager. Er is ook een centrale oudercommissie die meedenkt over de overkoepelende onderwerpen die voor alle locaties belangrijk zijn.

Ik ben Marissa en sta actief in het leven met een positieve instelling. Als locatiemanager van kinderdagverblijf Dikkie Dik en peuterdagopvang Kleine Reus stuur ik dagelijks medewerkers en verschillende facetten van kinderopvang aan. Dit maakt mijn werk erg leuk.

Mijn locaties zijn gevestigd in het Multifunctioneel Centrum de Sleutel in Spijkenisse. In dit gebouw zijn ook andere organisaties gevestigd, waardoor netwerken en samenwerken bij mij dagelijks aan bod komt. Het pand is erg modern en van alle gemakken voorzien. De ruimtes bij ons zijn licht, groot en kleurrijk.  Ook beschikken wij over grote dakterrassen! Het is dus een heerlijke plek om te werken.