Terug naar het overzicht

KDV Cosykids

Locatie KDV Cosykids
Locatie KDV Cosykids
Locatie KDV Cosykids
Locatie KDV Cosykids
Locatie KDV Cosykids
Locatie KDV Cosykids

Cosykids kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in een vrijstaand gebouw, gelegen in de woonwijk De Gaarden, een groene en kindrijke omgeving met een metro- en bushalte dichtbij.  Het is een kleine en knusse locatie. Op de begane grond zijn er drie groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op de eerste verdieping is er een groep buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waar plaats is voor 20 kinderen.

Elke groep heeft een eigen ruimte met verantwoord spel- en ontwikkelingsmateriaal, dat bij de leeftijd van de kinderen past. De kinderen kunnen ook spelen in de hal of buiten op de buitenspeelplaatsen van de locatie. Daarnaast worden activiteiten aangeboden.

De pedagogisch medewerkers hanteren een vast dagprogramma dat zoveel mogelijk aansluit bij de behoeften van de kinderen. Elke groep heeft een eigen dagritme voor eten, spelen, slapen enzovoorts en er wordt gewerkt met open deuren. De kinderen kunnen al naar gelang hun ontwikkeling en belangstelling gebruik maken van de verschillende ruimten en mogelijkheden die het gebouw te bieden heeft.

In het pedagogisch werkplan KDV Cosykids leest u hoe wij ons pedagogisch beleid toepassen op deze locatie.

U kunt een rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven.

*** NIEUW: peutergroep Montessori ***

Wist u dat wij Montessori peuteropvang aanbieden? Dit is een ander soort opvang, gericht op de filosofie van Maria Montessori. De Montessori peutergroep is gevestigd in het pand van Cosykids en is de eerste Montessori peutergroep in Spijkenisse! Lees hier alles over deze nieuwe optie.

 

Frambozengaard 513206 AESpijkenisse (Gaard)0181 - 61 35 20LRK: 197948406
 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Kinderdagverblijven (kdv)07.30 - 18.0007.30 - 18.0007.30 - 18.0007.30 - 18.0007.30 - 18.00

Wilt u uw kind eerder brengen of later ophalen? Bel Klantrelaties, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

De zorg voor uw kinderen deelt u met ons. Wij vinden het belangrijk om u als ouder intensief bij onze opvang te betrekken en informatie uit te wisselen. Wij zijn blij met actieve ouders die willen deelnemen in de oudercommissies van onze locaties. Zij denken mee over de ontwikkelingen van de locatie en adviseren ons over nieuwe mogelijkheden of verbeteringen.

Een oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van een locatie en heeft een aantal keer per jaar overleg met de locatiemanager. Er is ook een centrale oudercommissie die meedenkt over de overkoepelende onderwerpen die voor alle locaties belangrijk zijn.

Ik ben Waninka, locatiemanager van kinderdagverblijf Cosykids en de Montessori peutergroep. Deze twee soorten opvang zitten (samen met buitenschoolse opvang Cosykids) onder één dak midden in de wijk de Gaard in Spijkenisse. Op deze locatie bieden wij kinderopvang van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar en een Montessori peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Heeft u interesse? Kom gerust langs om een kijkje te nemen!