PDO Kleine Reus

Kleine Reus bevindt zich in een modern en ruim, multifunctioneel gebouw (De Sleutel) en is gevestigd op de eerste verdieping. Er is een mooie loungehoek en een speelplaats met glijbaan op het dakterras. In hetzelfde gebouw is ook een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang gevestigd. De locatie heeft 2 ruime groepen. De ene groep is alle ochtenden en middagen open, behalve de woensdag en de andere groep is alle ochtenden open, behalve de woensdag.

Bij deze peuterdagopvang kunnen de kinderen op de volgende dagen komen spelen op:
– Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend
– Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

Kleine Reus is ’s ochtends geopend van 08.45 tot 11.45 uur en ’s middags van 12.45 tot 14.45 uur.

Direct plek!

Wat gaat u betalen?
Deze vorm van kinderopvang valt onder de Wet Kinderopvang waardoor u een bijdrage van de Belastingdienst kunt aanvragen als u (beide) studeert en/of werkt. Bent u benieuwd wat peuterdagopvang kost? Klik dan hier. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag, omdat één van de ouders niet studeert of werkt? Dan kunnen wij een subsidie voor u aanvragen via Gemeente Nissewaard en betaalt u alleen uw eigen ouderbijdrage.

Pedagogisch werkplan
In het pedagogisch werkplan Kleine Reus leest u hoe wij ons pedagogisch beleid toepassen op deze locatie.

U kunt een rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven.

Eikenlaan 88F3203 BMSpijkenisse (Groenewoud)0181 - 61 35 20LRK: 174443195
 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Peuterdagopvang (pdo)08:45 - 14:4508:45 - 14:45 - 08:45 - 14:4508:45 - 14:45

Wilt u uw kind eerder brengen of later ophalen? Bel Klantrelaties, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

De zorg voor uw kinderen deelt u met ons. Wij vinden het belangrijk om u als ouder intensief bij onze opvang te betrekken en informatie uit te wisselen. Wij zijn blij met actieve ouders die willen deelnemen in de oudercommissies van onze locaties. Zij denken mee over de ontwikkelingen van de locatie en adviseren ons over nieuwe mogelijkheden of verbeteringen.

Een oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van een locatie en heeft een aantal keer per jaar overleg met de locatiemanager. Er is ook een centrale oudercommissie die meedenkt over de overkoepelende onderwerpen die voor alle locaties belangrijk zijn.

Ik ben Marissa en sta actief in het leven met een positieve instelling. Als locatiemanager van kinderdagverblijf Dikkie Dik en peuterdagopvang Kleine Reus stuur ik dagelijks medewerkers en verschillende facetten van kinderopvang aan. Dit maakt mijn werk erg leuk.

Mijn locaties zijn gevestigd in het Multifunctioneel Centrum de Sleutel in Spijkenisse. In dit gebouw zijn ook andere organisaties gevestigd, waardoor netwerken en samenwerken bij mij dagelijks aan bod komt. Het pand is erg modern en van alle gemakken voorzien. De ruimtes bij ons zijn licht, groot en kleurrijk.  Ook beschikken wij over grote dakterrassen! Het is dus een heerlijke plek om te werken.