PDO Hommeltje

Hommeltje is een peuterdagopvang gevestigd aan de Vlasdreef 2. Peuterdagopvang Hommeltje bevindt zich in een lokaal van basisschool de Bron. Wij spelen op het speelplein samen met de kinderen van de basisschool.

Bij deze peuterdagopvang kunnen de kinderen op de volgende dagdelen komen spelen:
– Maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend
– Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag

Hommeltje is ‘s ochtends geopend van 08.45 tot 11.45 uur en ’s middags van 12.45 tot 14.45 uur.

Direct plek!

Wat gaat u betalen?
Deze vorm van kinderopvang valt onder de Wet Kinderopvang waardoor u een bijdrage van de Belastingdienst kunt aanvragen als u (beide) studeert en/of werkt. Bent u benieuwd wat peuterdagopvang kost? Klik dan hier. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag, omdat één van de ouders niet studeert of werkt? Dan kunnen wij een subsidie voor u aanvragen via Gemeente Nissewaard en betaalt u alleen uw eigen ouderbijdrage.

Pedagogisch werkplan
In het pedagogisch werkplan PDO Hommeltje leest u hoe wij ons pedagogisch beleid toepassen op deze locatie.

U kunt een rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven.

Vlasdreef 23204 GSSpijkenisse0181613520LRK: 291111191
 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Peuterdagopvang (pdo)08:45 - 14:4508:45 - 14:4508:45 - 11:4508:45 - 14:4508:45 - 11:45

Wilt u uw kind eerder brengen of later ophalen? Bel Klantrelaties, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

De zorg voor uw kinderen deelt u met ons. Wij vinden het belangrijk om u als ouder intensief bij onze opvang te betrekken en informatie uit te wisselen. Wij zijn blij met actieve ouders die willen deelnemen in de oudercommissies van onze locaties. Zij denken mee over de ontwikkelingen van de locatie en adviseren ons over nieuwe mogelijkheden of verbeteringen.

Een oudercommissie vertegenwoordigt de ouders van een locatie en heeft een aantal keer per jaar overleg met de locatiemanager. Er is ook een centrale oudercommissie die meedenkt over de overkoepelende onderwerpen die voor alle locaties belangrijk zijn.

Ik ben Waninka, locatiemanager van peuterdagopvang Hommeltje. Hommeltje zit in een lokaal van basisschool de Bron in de wijk de Dreef in Spijkenisse. Op deze locatie bieden wij peuterdagopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Heeft u interesse? Kom gerust langs om een kijkje te nemen!