Mini Kids Club (0-4 jaar)

Wij bieden meer …

De kinderen van onze kinderdagverblijven zijn lid van de Mini Kids Club. Zij kunnen gratis deelnemen aan workshops en activiteiten als babymassage (u kunt meedoen met uw kind), bewegen op muziek, peutergym, peuteryoga en meer. Op onze kinderdagverblijven en peuterdagopvang locaties werken wij met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma’s. Spelenderwijs wordt de ontwikkeling van de jonge kinderen gestimuleerd met als doel voor de peuters een soepele overgang naar de basisschool. Op al onze kinderdagverblijven en peuterdagopvang locaties bieden wij dagelijks gevarieerde activiteiten aan die aansluiten bij het VVE thema. Klanten ontvangen 6 keer per jaar van ons het activiteitenmagazine per mail, zodat u altijd weet wat er te beleven is!

Beweegkanjer
Beweegkanjer is een project dat exclusief is ontwikkeld door vakkrachten van de Mini Kids Club. Bewegen is het belangrijkste wat een jong kind kan doen om verbindingen in de hersenen te leggen. Dit komt het leren op vroege en latere leeftijd ten goede. De Mini Kids Club heeft gekeken naar de bewegingen die hierbij een goede bijdrage kunnen leveren en oefenen deze al vanaf 2,5 jaar met alle peuters op het kinderdagverblijf. Zo starten kinderen met een voorsprong aan de gymlessen!

Neemt u nog geen opvang bij ons af maar wilt u wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor de On Tour nieuwsbrief.

Voorbeelden activiteiten van de Mini Kids Club (0-4 jaar)

IMG-20150414-WA0002
IMG_5284
Kruipfun (2)
IMG_5160
IMG_9317
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...