Modderheld SKS Alles Kids

Modderheld – gratis obstakel run in Nissewaard

Buitenspelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en daar hoort vies worden ook bij. Daarom organiseert de Alles Kids Club op woensdag 28 juni Modderheld.  Via een uitdagend ‘modderparcours’ springen, rennen en kruipen door modder en over obstakels. Samen met papa of mama meedoen mag ook. Inschrijven is niet nodig, er is de hele middag een vrije inloop.

De Modderheld opent haar deuren voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.  Het oostelijke deel van Park Waterland in Spijkenisse wordt omgetoverd tot een modderparadijs. De jongere kinderen kunnen heerlijk aan de slag op de mini modderheld baan of in een modderbad. U kunt samen met uw kind deze activiteiten gratis bezoeken.

Modderheld obstakel run
Deze obstakel run is voor kinderen met een A-diploma. Ren of kruip door de modder en over obstakels heen. Deze uitdagende baan is speciaal voor kinderen ontworpen maar ook ouders mogen samen met hun kind over de Modderheld baan.

Er zijn zelfs kleedruimtes in de vorm van tenten zodat u en uw kinderen schone kleren mee kunnen nemen. U kunt uw waardevolle spullen inleveren bij een medewerker bij de ingang van de obstakel run. Dit is wel op eigen risico.

Tijden
Openingstijden Modderheld – 13:00 tot en met 16:30 uur

Toegang
Deelname aan het parcours is gratis. Wij willen u vragen zoveel mogelijk op de fiets te komen. Er zijn beperkte parkeerplaatsen langs de rand van het park en anders verwijzen wij u graag naar het parkeerdek boven de Jumbo. Het navigatieadres is Libelleveen 256. Volg vanaf daar de bordjes ‘Modderheld’.

Modderheld Spijkenisse 3-12 jaar