Onze kracht

Onze kracht = meer dan opvang alleen!
Dit uit zich in de 10 mooiste dingen:

1. Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) voor kinderen van 0-4 jaar. Hierin staat taalontwikkeling centraal. Wij werken met de programma’s Startblokken of Uk & Puk. De kinderen leren spelenderwijs.

2. Het organiseren van veel en verschillende activiteiten, hier onderscheiden wij ons echt in. Niet alleen in hoeveelheid, maar vooral ook in kwaliteit en professionaliteit.

3. Daarnaast waarderen onze ouders dat wij ook hen workshops aanbieden zoals EHBO, hoe om te gaan met pesten, hoe kiest u een basisschool voor uw kind, voeding, omgaan met lastig gedrag etc.

4. Wij hebben een pedagoog in dienst die u kan adviseren over opvoeding en gedrag van uw kind als u hier behoefte aan heeft.

5. Wij hanteren een zeer prettig afmelding- en tegoedbeleid. Wanneer u tijdig een opvangdag afmeldt, ontvangt u hier tegoed voor. Dit kunt u op een andere dag inzetten als u extra opvang nodig heeft. Dit regelt u snel en eenvoudig via onze Ouderportaal/App!

6. Onze unieke Alles Kids Club. Zij organiseren allerlei sportieve, creatieve, culinaire en muzikale activiteiten, trainingen en workshops voor kinderen van 4-12 jaar. Denkt u hierbij ook aan hele bijzondere dingen zoals dyslexietraining, typcursus, faalangsttraining, gitaarles, zwemles onder opvangtijd etc. Deze Alles Kids Club bestaat alleen uit vakkrachten.

7. Onze unieke Mini Kids Club. Ook voor de leeftijd van 0-4 jaar bieden wij meer, bijvoorbeeld babymassage (u kunt meedoen met uw kind), bewegen op muziek, peutergym en peuteryoga. Wij werken het door ons ontwikkelde programma ‘Beweegrapport’. Het programma bestaat uit het bijhouden van vaardigheden die het kind laat zien tijdens de peutergymlessen. Er wordt een ‘Beweegmap’ bijgehouden welke inzichtelijk is voor ouders/verzorgers en de kinderen krijgen aan het eind van het programma een diploma!

8. Ouders laten ons in klanttevredenheidsonderzoeken weten dat zij onze fantastische medewerkers heel erg waarderen, met woorden als ‘leukste, liefste en actiefste’.

9. Onze bso’s en kdv’s zijn het gehele jaar geopend, ook in alle schoolvakanties!

10. Wij bieden opvang op maat en onze afdeling Klantrelaties adviseert u graag over de beste en financieel aantrekkelijkste mogelijkheden.