Pedagogisch medewerker bso – Nootdorp

Wie bezorgt mij een fantastische dag?

Wij zoeken meerdere collega’s voor vacatures op onze bso!

Solliciteer direct

Jouw baan

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang (BSO) krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je BSO collega’s een leuk en leerzaam dagprogramma neer te zetten voor de kinderen. Tussen de middag eet je samen met de kinderen hun boterham en na een intensieve schooldag zet jij alles op alles om er samen met de kinderen een fantastische middag van te maken. Of je nu gaat knutselen, voetballen, buiten spelen of muziek maakt. Met jouw enthousiasme, betrokkenheid en creatieve ideeën is het bezoek aan de buitenschoolse opvang altijd een fijne tijd!

In verband met het toenemende aantal kinderen en vertrek van collega’s, zijn wij voor BSO De Globetrotters in Nootdorp op zoek naar nieuwe collega’s. Wij bieden meerdere vacatures aan, met diverse contracturen voor zowel TMO als BSO diensten (aaneengesloten tijdvak) en tenminste 1x per week een VSO-dienst. Werkdagen en -tijden in overleg met de locatiemanager passend binnen het rooster.

Wie ben jij?

Jij hebt goede contactuele eigenschappen en een collegiale, positieve en open houding naar alle kinderen, ouders en collega’s. Verder heb je een enthousiaste werkhouding en uitstraling en een grote mate van flexibiliteit en creativiteit. Jij kan iets extra’s toevoegen aan de locatie door o.a. een actieve houding in het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten. En natuurlijk beschik je over:
• tenminste de vereiste diploma’s SPW-3 of vergelijkbaar;
• passie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar;
• een rijbewijs (vereiste) en eigen auto (is een pré).

Aanbod
Wij bieden jou…..

• een contract voor 7 maanden, bij wederzijdse klik zetten we dit contract om naar een contract voor onbepaalde tijd.
• goed om te weten! Wij bieden diverse parttime (10-18- 27,5 uur) contracten aan.
• salaris conform CAO Kinderopvang, salarisschaal 6 en trede afhankelijk van je ervaring.
• 8% vakantiegeld en 210 vrije verlofuren op basis van 36 uur per week.
• een uitdagende werkplek met fijne collega’s.
• de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan.

SKS Alles Kids

Werken bij SKS Alles Kids is niet alleen heel leuk, maar medewerkers waarderen vooral de mogelijkheid om mee te denken en dagelijks eigen initiatieven te nemen. Maar ook dat wij speciale taakuren hebben om (administratieve en voorbereidende) werkzaamheden te doen onderscheidt zich van andere kinderopvangorganisaties. Je komt vast met een glimlach naar je werk en gaat ongetwijfeld ook met een glimlach naar huis bij SKS Alles Kids. De manier waarop wij met medewerkers omgaan is met een coachende basishouding van het management, daardoor kan iedere medewerker zich blijven ontwikkelen. Oh ja, er worden ook trainingen aangeboden en medewerkers worden betrokken in werkgroepen zoals kwaliteit. Wij zien onze medewerkers namelijk als ons belangrijkste visitekaartje. Zij zijn de schakel tussen de organisatie en ouders en hun kinderen.

Onze medewerkers hebben passie voor kinderen en de ambitie de beste te zijn in hun vak en meer te bieden dan opvang alleen. Zij zijn trots op SKS Alles Kids en wij op hen. Wij zijn een moderne organisatie en bieden veiligheid en continuïteit, wij bestaan niet voor niets al meer dan 40 jaar en hebben ongeveer 30 kinderopvang locaties, verspreid over Spijkenisse, Nootdorp, Den Haag, Poortugaal en Barendrecht.

Inlichtingen

Wil je eerst nog een paar vragen stellen? Neem dan contact op met Ben Jordan (locatiemanager BSO De Globetrotters) op telefoonnummer 06 82 65 28 34.

Sollicitatie

Het heeft onze voorkeur, gezien de urgentie van deze advertentie, om zo spoedig mogelijk te reageren.
Solliciteren kun je door je sollicitatiebrief en CV te mailen naar vacatures@sksalleskids.nl t.a.v. Ben Jordan, of door te reageren via deze link.

De sollicitatieprocedure; de selectiegesprekken worden gevoerd door locatiemanager Ben Jordan en pedagogisch medewerker van de locatie. De data en tijdstippen van de gesprekken zullen na sluiting van de vacature bekend worden gemaakt.