Pedagogisch medewerkers m/v bso en kdv

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS BSO/KDV M/V

Wat ga je doen?

Je hebt de mooiste baan die er is! Jouw dag ziet er nooit hetzelfde uit, maar in een team waar de passie ervan af spat is één ding zeker: dat je vast met een glimlach naar je werk gaat! Voor diverse locaties in de regio’s Spijkenisse, Nootdorp, Poortugaal en Barendrecht zijn wij regelmatig op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze buitenschoolse opvang locaties (bso) en kinderdagverblijven (kdv).

Samen met je collega’s creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht. Je stimuleert kinderen in hun ontwikkeling en hebt oog voor wat zij nodig hebben. Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard.
Daarbij heb je goed contact met collega’s, ouders en/of verzorgers. Tot slot draag je bij aan een fijne werksfeer in het team, waarbij je open staat voor feedback en ontwikkeling.

Aanbod
Wij bieden jou…..

Een mooie kans om te werken bij een ambitieuze organisatie in een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je komt terecht in een enthousiast team waarin veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en creativiteit.
Daarnaast bieden wij…

• een contract voor 7 maanden, bij wederzijdse klik zetten we dit contract om naar een contract voor onbepaalde tijd;
• goed om te weten! Wij bieden diverse parttime contracten aan;
• salaris conform CAO Kinderopvang, salarisschaal 6 en trede afhankelijk van je ervaring;
• 8% vakantiegeld en 210 vrije verlofuren op basis van 36 uur per week.

Wie ben jij?

Je bent iemand die creatief is, slecht kan stilzitten en altijd in is voor een nieuwe uitdaging om frisse activiteiten te bedenken. Jij zet alles op alles
om de kinderen op jouw groep een leerzame en fantastische dag te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en
verzorging van kinderen. Daarom vragen we van je:

  • tenminste de vereiste diploma’s SPW-3 of vergelijkbaar;
  • passie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar;
  • een rijbewijs (vereiste) en eigen auto (is een pré);
  • flexibiliteit ten aanzien van het werken op diverse locaties en groepen, indien nodig.

SKS Alles Kids

Werken bij SKS Alles Kids is niet alleen heel leuk, maar medewerkers waarderen vooral de mogelijkheid om mee te denken en dagelijks eigen initiatieven te nemen. Maar ook dat wij speciale taakuren hebben om (administratieve en voorbereidende) werkzaamheden te doen onderscheidt zich van andere kinderopvangorganisaties. Je komt vast met een glimlach naar je werk en gaat ongetwijfeld ook met een glimlach naar huis bij SKS Alles Kids. De manier waarop wij met medewerkers omgaan is met een coachende basishouding van het management, daardoor kan iedere medewerker zich blijven ontwikkelen. Oh ja, er worden ook trainingen aangeboden en medewerkers worden betrokken in werkgroepen zoals kwaliteit. Wij zien onze medewerkers namelijk als ons belangrijkste visitekaartje. Zij zijn de schakel tussen de organisatie en ouders en hun kinderen.

Onze medewerkers hebben passie voor kinderen en de ambitie de beste te zijn in hun vak en meer te bieden dan opvang alleen. Zij zijn trots op SKS Alles Kids en wij op hen. Wij zijn een moderne organisatie en bieden veiligheid en continuïteit, wij bestaan niet voor niets al meer dan 40 jaar en hebben ongeveer 30 kinderopvang locaties, verspreid over Spijkenisse, Nootdorp, Den Haag, Poortugaal en Barendrecht.

Vragen?

Heb je vragen over het werken bij SKS Alles Kids? Neem dan contact op met Wendy via vacatures@sksalleskids.nl, of via het telefoonnummer
0181-610490.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande link of stuur een sollicitatiebrief en CV naar vacatures@sksalleskids.nl.

Solliciteer direct