Peuter Time

Als opvang staan wij er om bekend dat wij veel en verschillende activiteiten aanbieden én heel veel bezig zijn met de ontwikkeling van uw kind onder andere op gebied van taal, motoriek en sociale vaardigheden. Om ouders/verzorgers te laten ervaren – én te laten genieten samen met hun kind – organiseerden wij een uniek evenement speciaal voor peuters: PEUTER TIME, op zaterdag 9 april 2016 in Nootdorp.

Verslag Peuter Time
Om 10.00 uur startten wij met een fantastische theatervoorstelling ‘Oma’s op bezoek’. Hiervoor nodigden wij het theatergezelschap Studio De Bakkerij uit om een speciale peutervoorstelling bij ons te houden over oma’s die in een park op hun kleinkinderen wachtten. En u begrijpt dat de kinderen in het publiek ‘hun’ kleinkinderen waren. Een voorstelling leuk voor jong en oud. De peuters werden actief betrokken bij de voorstelling.

Maar dat was nog niet alles. Na deze voorstelling van ongeveer 45 minuten, was er van alles te beleven in alle lokalen op de benedenverdieping van De Globetrotters. Peuter konden aan peutergym, gegeven door onze eigen vakkracht gymnastiek, waarbij taal en gym met elkaar wordt verbonden. Een aantal pedagogisch medewerkers organiseerden activiteiten, zo konden er bloemen worden geknutseld, was er een kookhoek kinderen een fruitspiesje konden maken en er werden allerlei spelletjes gedaan om het geheugen te prikkelen en te stimuleren.

Ouders/verzorgers konden terecht bij een aantal standjes van partijen met een aanbod voor peuters, denkt u hierbij aan peuterspeelgoed, prentenboeken maar ook peutersporten.

Houd de website in de gaten voor een Peuter Time bij u in de buurt!

Impressie

IMG_6647 IMG_6658 IMG_6706 IMG_6681IMG_6739 IMG_6722

Partners op Peuter Time

Poppedijn

Sportaccent

 

 

Engeltjes & DrakenBruna Ypenburg