Peutergym PLUS

Wat is Peutergym PLUS (2-4 jaar)?

De Mini Kids Club van SKS Alles Kids heeft een programma ontwikkeld dat gericht is op taalontwikkeling tijdens peutergym. Onze vakleerkrachten bewegingsonderwijs en leerkrachten van het basisonderwijs ontwikkelden dit programma vanuit het principe ‘spelend leren’. Tijdens de peutergym lessen wordt er gewerkt aan taal door bijvoorbeeld kleuren te herkennen en benoemen. Ook rondom leuke prentenboeken wordt er bewogen waardoor het verhaal nog meer ‘beleefd’ wordt en kinderen de woorden gaan koppelen aan bewegingen. Uw peuter zal zich motorisch en op gebied van taal kunnen ontwikkelen in deze leuke gymlessen. Omdat Peutergym PLUS een programma is dat taalontwikkeling en peutergym combineert, wordt uw kind nog beter voorbereid op een start bij een basisschool.

Wanneer wordt dit aangeboden?

U kunt kiezen uit Peutergym PLUS op maandag t/m vrijdag. Er is elke week les met uitzondering van nationale feestdagen en schoolvakanties. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar inschrijven is verplicht. Hieronder vindt u een overzicht van het huidige aanbod.

Op dit moment kunnen alleen kinderen uit Spijkenisse uit de wijken Akkers, Hoogwerf, Schiekamp, Centrum, De Rietvelden en De Hoek deelnemen. Dit heeft te maken met de scholen waar wij een samenwerkingsverband voor Peutergym Plus al hebben opgestart. Als u in een andere wijk woont, maar wel wilt deelnemen dient u interesse te hebben in de basisscholen waar Peutergym Plus wordt aangeboden.

De deelname is geheel gratis en na inschrijving en bevestiging dat er plaats is, mag uw peuter aan alle lessen deelnemen tot de zomervakantie 2019!

Centrum / De Hoek / De Rietvelden
Elke maandag 8:45-9:30 uur
Speellokaal CBS de Rank (Oranjelaan)
Oranjelaan 29, Spijkenisse

Schiekamp / Hoogwerf
Elke dinsdag 8:45-9:30 uur
Speellokaal OBS Jan Campert
Slauerhoffstraat 2, Spijkenisse

De Akkers
Elke woensdag 08:45-09:30 uur
Speellokaal De Bron / De Toermalijn
Vlasdreef 2-4, Spijkenisse

Schiekamp / Hoogwerf
Elke donderdag 8:45-9:30 uur
Speellokaal CBS de Rank (Lisstraat)
Lisstraat 15, Spijkenisse

De Akkers
Vanaf 2 november: Elke vrijdag 8:45-9-30 uur
Speellokaal Het Baken / De Toermalijn
Jagerskreek 65, Spijkenisse

Wilt u uw kind aanmelden?

Aanmelden kan gemakkelijk via dit formulier. U kunt u en uw peuter ook inschrijven bij één van bovenstaande scholen door middel van een inschrijfformulier.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van de Mini Kids Club. Bij het bereiken van de maximale hoeveelheid inschrijvingen wordt u op de wachtlijst geplaatst. Uw inschrijving is geldig tot vrijdag 12 juli 2019.

Plezier met Peutergym

Flyer en inschrijfformulier in andere talen

Polski
Formularz zgłoszeniowy

English
Registration form