Talentshow ‘Kids Got talent’ bij SKS Alles Kids

Het nieuwe jaar is goed begonnen bij SKS Alles Kids – bomvol activiteiten met het jaarlijkse evenement ‘Kids Got Talent’. Tijdens dit evenement krijgen alle kinderen van de buitenschoolse opvang de kans om hun talent op het podium te laten zien. Ook achter de schermen hebben we hulp nodig om een goede show neer te zetten. Een aantal kinderen vragen we dan ook om mee te helpen en denken over het opbouwen van decor en podium. Zo benutten we het talent van ieder kind en stimuleren we hem/haar in zijn ontwikkeling.

Op donderdag 3 januari jl. werd bij gymzaal De Sleutel in Spijkenisse ‘Kids Got Talent’ georganiseerd. Vanaf 14:00 uur kon het publiek een bomvol programma met maar liefst 16 optredens verwachten! Presentatoren Kayleigh-Ann & Lucas, gekozen uit een aantal inzendingen, kondigden stuk voor stuk de acts aan. Van live zang tot acrobatiek en dans tot Freek’s dierenshow. Alles kwam voorbij!

Het was een erg plezierige en geslaagde middag. Bent u benieuwd naar de foto’s van dit evenement? Deze vindt u op onze Facebookpagina.