Tarieven

Voordeel pakket Op maat pakket

Peuterdag opvang Tussen de middag opvang

Wij bieden voordelige opvang

Het Voordeelpakket biedt u het hele jaar door (52 weken) gegarandeerd opvang op een vaste dag in de week en daarnaast krijgt u per kwartaal een bonusdag. Deze kunt u bijvoorbeeld inzetten als u op een andere dag extra opvang nodig heeft.

Hoe voordelig het voordeelpakket is, ziet u vooral in de netto bedragen per uur. Door de opzet van het maximaal aantal uren volgt er voor de meeste ouders een heel voordelige doorberekening van het bruto naar het netto bedrag dat u betaalt.

Wilt u weten wat u betaalt voor uw opvang. Kijkt u dan bij de locatie waar u interesse in heeft. Hier kunt u een indictie krijgen van wat u bruto en netto (met vergoedingen vanuit de overheid) gaat betalen.

Zoekt u opvang op maat?

Wij bieden opvang op maat aan. Onze medewerkers zijn experts in het geven van advies op maat. Zij kijken samen met u naar uw wensen om vervolgens het meest voordelige tarief voor u te kunnen berekenen. Dit betekent dat u al uw wensen kunt doorgeven en dat wij u, geheel vrijblijvend en zonder kosten, een passend voorstel doen.

Er is veel mogelijk: ochtendopvang, middagopvang, om de week opvang, flexibele opvang, verlengde opvang enzovoorts. Uw wensen staan centraal!

Peuterdagopvang

Voor opvang op de peuterdagopvang locaties geldt een uurtarief vanaf € 8,50 bruto (tarief 2019). U ontvangt van de gemeente Spijkenisse of van de Belastingdienst een bijdrage (op basis van uw inkomen), waardoor u al voor een netto bedrag vanaf € 0,95 per uur peuterdagopvang kunt afnemen!

Komt u in aanmerking voor een bijdrage van de gemeente Spijkenisse, op basis van uw inkomen? In onze Gemeente/Belasting tabel kunt u dan uitrekenen wat u netto betaalt voor peuterdagopvang.

Tussen de middag opvang

Wij verzorgen de tussen de middag opvang (tmo)  op een groot aantal scholen in Spijkenisse. Ook in Rhoon bieden wij tmo aan. Scholen kunnen kiezen uit opvang met lunch én bewegingsaanbod in de pauze (€ 3,75 per keer wanneer u klant bent bij ons en €4,55 per keer met een strippenkaart) of opvang zonder lunch, waarbij de kinderen zelf hun boterham meenemen (€ 2,75 per keer wanneer u klant bent bij ons en €3,50 per keer met een strippenkaart).

De tussen de middag opvang wordt altijd begeleid door een speciaal opgeleide pedagogisch medewerker. Wilt u weten welke vorm tussen de middag opvang wij bieden op de basisschool van uw kind? Vul dan het inschrijfformulier tmo in en ontvang van ons vrijblijvende informatie.

Vragen of advies nodig?

Onze afdeling Klantrelaties adviseert u graag!

telefoontje los 0181 61 35 20 (09.00 – 16.00 uur)