Tarieven

Voordeel pakket Op maat pakket

Peuterdag opvang Tussen de middag opvang

Wij bieden voordelige opvang

Op onze dagopvang en buitenschoolse opvang locaties is het Voordeelpakket het pakket waar de meeste ouders voor kiezen. Dit pakket biedt u het hele jaar door (52 weken) gegarandeerd opvang op een vaste dag in de week en daarnaast krijgt u per kwartaal een bonusdag. Deze kunt u bijvoorbeeld inzetten als u op een andere dag extra opvang nodig heeft.

Hoe voordelig het voordeelpakket is, ziet u vooral in de netto bedragen per uur. Door de opzet van het maximaal aantal uren volgt er voor de meeste ouders een heel voordelige doorberekening van het bruto naar het netto bedrag dat u betaalt.

Voor buitenschoolse opvang is het voordeelpakket ook handig omdat alle (vooraf door de school via de schoolgids gecommuniceerde) vrije dagen in dit pakket zijn opgenomen. Zodat uw kind ook in vakanties en tijdens schoolvrije dagen wordt opgevangen.

Wilt u weten wat u betaalt voor uw opvang. Kijkt u dan bij de locatie waar u interesse in heeft. Hier kunt u een indictie krijgen van wat u bruto en netto (met vergoedingen vanuit de overheid) gaat betalen.

Zoekt u opvang op maat?

Wij bieden opvang op maat aan. Onze medewerkers zijn experts in het geven van advies op maat. Zij kijken samen met u naar uw wensen om vervolgens het meest voordelige tarief voor u te kunnen berekenen. Dit betekent dat u al uw wensen kunt doorgeven en dat wij u, geheel vrijblijvend en zonder kosten, een passend voorstel doen.

Op de locatiepagina kunt u een indicatie krijgen van de verschillende op maat mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

Peuterdagopvang

Voor opvang op de peuterdagopvang locaties geldt een uurtarief vanaf € 8,50 bruto (tarief 2019). U ontvangt van de gemeente Spijkenisse of van de Belastingdienst een bijdrage (op basis van uw inkomen), waardoor u al voor een netto bedrag vanaf € 0,85 per uur peuterdagopvang kunt afnemen!

Deze vorm van kinderopvang valt onder de Wet Kinderopvang waardoor u een bijdrage van de Belastingdienst kunt aanvragen als u (beide) studeert en/of werkt. Bent u benieuwd wat peuterdagopvang kost? Op deze pagina is een indicatie gegeven voor verschillende gezinsinkomens. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag, omdat één van de ouders niet studeert of werkt? Dan kunnen wij een subsidie voor u aanvragen via Gemeente Nissewaard en betaalt u alleen uw eigen ouderbijdrage.

Tussen de middag opvang

Wij verzorgen de tussen de middag opvang (tmo) op een groot aantal scholen in Spijkenisse, Albrandswaard en Nootdorp. Wilt u exact weten voor welke scholen wij dit doen en de kosten hiervan? Hier vindt u een totaal overzicht van alle locaties.

Bij het versturen van het inschrijfformulier voor deze opvangsoort is de tussen de middagopvang voor uw zoon/dochter direct geregeld. Wel zo makkelijk!

Op scholen die hebben gekozen voor opvang met lunch en bewegingsaanbod in de pauze betaalt u voor vaste dagen € 4,- per keer. Als de school ervoor heeft gekozen dat kinderen zelf hun lunch meenemen, dan is het tarief voor vaste dagen € 3,- per keer.

Heeft u flexibele tussen de middag opvang nodig? Dan kunt u een strippenkaart aanschaffen op de website. Het tarief van de verschillende strippenkaarten ziet u direct bij het invullen van het inschrijfformulier. Ook ontvangt u direct informatie omtrent het aanschaffen van een strippenkaart.

Vragen of advies nodig?

Onze afdeling Klantrelaties adviseert u graag!

telefoontje los 0181 61 35 20 (09.00 – 16.00 uur)