Rekentool

U wilt weten wat opvang bij ons kost? Hieronder vindt u een handige rekentool om een indicatie te krijgen van hoeveel opvang bij ons u netto gaat kosten. Wij hebben een prachtig Voordeelpakket, de meeste ouders kiezen hiervoor, het is ons meest populairste pakket. In de rekentool wordt gerekend met het tarief van het Voordeelpakket. Maar er zijn zeer veel opvangmogelijkheden hiernaast mogelijk, dit heet bij ons een Op Maat Pakket. Heeft u specifieke wensen, dan adviseren wij u om vrijblijvend informatie op te vragen. Kijk op de pagina Tarieven of neem direct contact met ons op.

Weet u al voor welke vorm van opvang u kiest (kdv, bso etc.)? Hier leest u (nogmaals) alles over onze opvangsoorten.

Waar kiest u voor?

SKS Alles Kids biedt meer dan opvang. Dit vindt u terug in ons tarief, dat all inclusive is. Dit betekent dat alles is opgenomen; onder andere Pampers luiers, babyvoeding, vers fruit en brood, vervoer, onze vele en verschillende activiteiten, maar ook workshops voor kinderen en ouders inbegrepen zijn in het tarief.

Daarnaast hanteren wij een ruim ruilbeleid, kunt u gratis terecht bij onze pedagoog met opvoedvragen en krijgt uw kind een gratis lidmaatschap van de Mini Kids Club (voor kinderen van 0-4 jaar) en Alles Kids Club (voor kinderen van 4-12 jaar). In deze clubs worden de leukste activiteiten georganiseerd voor de kinderen, gericht op plezier én het ontwikkelen van uw kinderen, ook in de vakanties!

In verband met de teruggave aan u vanuit de overheid of gemeente is er een flink verschil in het bruto en netto tarief. De overheid investeert sinds dit jaar weer meer in de teruggave aan u. Via deze rekentool kunt u bekijken wat opvang bij ons kost maar u kunt ook contact opnemen met onze afdeling Klantrelaties. Zij kunnen vaak nog beter adviseren in wat voor u het meest voordeligst is.

Aan de rekentool kunnen geen rechten worden ontleend, het geeft slechts een indicatie.