Werken bij

Wij groeien hard!

Ken je ons al? Kom werken bij SKS Alles Kids, want wij zijn de leukste en actiefste kinderopvang in Zuid Holland!

Werken bij SKS Alles Kids is niet alleen heel leuk, maar medewerkers waarderen vooral de mogelijkheid om mee te denken en dagelijks eigen initiatieven te nemen. Maar ook dat wij speciale taakuren hebben om (administratieve) werkzaamheden te doen onderscheidt zich van andere kinderopvang organisaties. Je komt vast met een glimlach naar je werk en gaat ongetwijfeld ook met een glimlach naar huis bij SKS Alles Kids. De manier waarop wij met medewerkers omgaan is met een coachende basishouding van het management, daardoor kan iedere medewerker zich blijven ontwikkelen. Oh ja, er worden ook trainingen aangeboden en medewerkers worden betrokken in werkgroepen zoals kwaliteit, kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Wij zien onze medewerkers namelijk als ons belangrijkste visitekaartje. Zij zijn de schakel tussen de organisatie en ouders en hun kinderen.

Onze medewerkers die werken bij SKS Alles Kids hebben passie voor kinderen en de ambitie de beste te zijn in hun vak en meer te bieden dan opvang alleen. Zij zijn trots op SKS Alles Kids en wij op hen. Wij zijn een moderne organisatie en bieden veiligheid en continuïteit, wij bestaan niet voor niets al meer dan 40 jaar en hebben ongeveer 30 locaties, verspreid over Spijkenisse, Nootdorp, Den Haag, Poortugaal en Barendrecht.

Solliciteer direct

SKS Alles Kids: daar wil je werken!

Vacatures

Wij hebben veel leuke vacatures zowel in Nissewaard, Poortugaal, Barendrecht als Nootdorp/Leidschenveen.

Verder zoeken wij regelmatig (voor allerlei uren per week):

Wacht niet langer, want wij bieden ook heel veel:

 • Plezier staat voorop!
 • Werkdagen en werktijden in overleg
 • Contracten met verschillende uren
 • Vast contract na eerste contract van 7 maanden
 • De leukste collega’s
 • Bijzondere locaties, dus ook werkplekken
 • Opleidingen, bij ons blijven medewerkers zich ontwikkelen
 • Taakuren, speciaal voor administratieve en andere taken
 • Geen dag is het zelfde, veel afwisseling
 • Veel binnen én buiten met de kinderen actief bezig zijn
 • 210 vakantie-uren (bijna 6 weken vakantie!)
 • Kerstborrel en kerstpakket
 • Wij kijken niet naar leeftijd, iedereen is welkom tussen 18-67 jaar, kwaliteit en passie vinden wij het allerbelangrijkst

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker bij ons?

Natuurlijk is het per soort opvang (kdv, pdo, bso) verschillend en ook op welke groep je staat. Maar over het algemeen kun je het volgende verwachten:

Samen met een team van hardwerkende en enthousiaste collega’s spreek je de dag door en bedenk je het hele jaar door leuke thema’s en/of activiteiten die aansluiten op ontwikkeling van vaardigheden, maar ook uitjes en workshops voor alle leeftijden. Daarbinnen wordt initiatief nemen en zelfstandig werken enorm gewaardeerd.

Je ontvangt kinderen (en hun ouders) in de leeftijd van 0-12 jaar, biedt ze een veilige en inspirerende dag. Regelmatig ben je samen met kinderen buiten te vinden en doe je actief mee bijvoorbeeld met een spelletje voetbal of verstoppertje spelen. Daarnaast houd jij je als mentor van een groepje kinderen bezig met het volgen van het welzijn, de ontwikkeling en het stimuleren van de groei van deze kinderen op vaardigheden zoals taal of motoriek. Aan het einde van de dag ga je met ouders in gesprek en vertel je over hoe hun kind zijn dag bij jou heeft doorgebracht.

In de maandelijkse groepsoverleggen denk je mee over verschillende kwesties, toon je initiatief en krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om bijvoorbeeld een tof zomerfeest te organiseren voor jouw locatie. Wil en kun je meer? In sommige functies ga je ook aan de slag met andere nevenwerkzaamheden zoals administratieve en wetgevende taken waar je extra (!) uren voor krijgt. En als de kinderen er zijn? Dan kan je 100% aandacht voor hen hebben.

Jouw dag ziet er nooit hetzelfde uit, maar in team waar de passie van af spat is één ding zeker: dat je vast met een glimlach naar je werk gaat.

Contact
Heb jij het in je om meer te bieden dan opvang alleen? En wil je meer weten over SKS Alles Kids als werkgever? Neem dan contact op met onze afdeling HR via 0181 – 65 09 15 of stuur een e-mail naar: vacatures@sksalleskids.nl.

Solliciteren
Eenvoudig en snel solliciteren? Klik hier, solliciteer vandaag nog en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.