Werken bij

Ken je ons al? Wij zijn de leukste en actiefste kinderopvang in Zuid Holland!

Bij ons werken is niet alleen heel leuk, maar medewerkers waarderen vooral de mogelijkheid om mee te denken en dagelijks eigen initiatieven te nemen. Maar ook dat wij speciale taakuren hebben om (administratieve) werkzaamheden te doen onderscheidt zich van andere kinderopvang organisaties. Wij zien graag dat je met een glimlach komt en met een glimlach naar huis gaat. De manier waarop wij met medewerkers omgaan is met een coachende basishouding van het management, daardoor kan iedere medewerker zich blijven ontwikkelen. Oh ja, er worden ook trainingen aangeboden en medewerkers worden betrokken in werkgroepen zoals kwaliteit, kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Wij zien onze medewerkers namelijk als ons belangrijkste visitekaartje. Zij zijn de schakel tussen de organisatie en ouders en hun kinderen.

Onze medewerkers hebben passie voor kinderen en de ambitie de beste te zijn in hun vak en meer te bieden dan opvang alleen. Zij zijn trots op SKS Alles Kids en wij op hen. Wij zijn een moderne organisatie en bieden veiligheid en continuïteit, wij bestaan niet voor niets al meer dan 40 jaar en hebben ongeveer 30 locaties, verspreid over Spijkenisse, Nootdorp, Den Haag, Poortugaal en Barendrecht.

SKS Alles Kids: daar wil je werken!

Vacature-pedagogisch-medewerker

Speeddate 7 december: Pedagogisch medewerker speeddate 7 december Den Haag, Nootdorp en Spijkenisse

Vacatures

Pedagogisch medewerker m/v (23,5 uur per week)

Pedagogisch medewerkers m/v bso en kdv

Sportmedewerker met pedagogische achtergrond m/v

Pedagogisch medewerker sport m/v

Pedagogisch medewerker m/v BSO De Globetrotters / BSO Sport Leidschenveen Nootdorp (17 uur per week)

Pedagogisch medewerkers Spijkenisse m/v op oproepbasis 

Pedagogisch medewerkers Nootdorp/Leidschenveen m/v op oproepbasis

Contact
Heb jij het in je om meer te bieden dan opvang alleen? En wil je meer weten over SKS Alles Kids als werkgever? Neem dan contact op met onze afdeling HR via 0181- 65 09 15 of stuur een e-mail naar: vacatures@sksalleskids.nl.